Nieuws

16 juni 2018 is Dance Free met 

DJ Peter, afsluitingsfeestje!


Daarna stopt Dance Free Zutphen

DWK

Leeuweriklaan 19

7203 JD Zutphen

(gratis parkeren in de straat, 15 min. lopen vanaf station)

dwkpijljpg

D

Lieve mensen,

Zo'n 15 jaar ben ik actief geweest als voor namelijk DJ voor Dance Free in Zutphen. Het was mooi en fijn om te doen en ik ben heel dankbaar dat ik deze ervaring heb kunnen opdoen. Ik heb ontzettend veel genres muziek mogen ontdekken en leren waarderen en nieuwe horizonten verkend bij met name de wereldmuziek.. Een bewustzijn verruiming die me jong hield en me veel heeft gegeven. Ik wil jullie dan ook als dansers bedanken voor je soms jarenlange komst en het vreugdevol uitbeelden van de muziek en het uitstralen van plezier, ieder op de eigen unieke en enthousiaste wijze. Ook dank aan de twee DJ' s met wie ik jarenlang samen heb gedraaid: Pieter Ardon en erna DJ Danolio en tevens aan Tineke en Jan Bakker die de binnenhuis architektuur respektievelijk de website verzorgden. Met hen heb ik jarenlang heel fijn als team gewerkt. Verder al de mensen die het mogelijk maakten dat er ├╝berhaupt gedanst kon worden: bij opbouw-en barwerk, het opruimen; de website beheren, entree heffen, de PR enz. En tenslotte de beide teamleden Odile en Joost die de laatste fase hebben mogelijk gemaakt in het DWK gebouw.

Maar op 16 juni a.s. is het echt de allerlaatste keer dat Dance Free in Zutphen alive and kicking is. We hopen jullie op de dansvloer te ontmoeten en er samen een fantastisch & hartverwarmend festijn van te maken.

Graag tot ziens op zaterdag 16 juni vanaf 20:30 uur in het DWK gebouw Leeuweriklaan 19 Zutphen

Music is the fruit of love;   Dancing is like praying with your body... Dance.... dance...   dance....around the universe 

Peter van der Eijnden


Dank aan alle lieve, enthousiaste, trouwe dansers voor alle dans gezelligheid en zeker ook dank aan DJ Ries en DJ Just Ed die zich aan ons verbonden hadden en ons heerlijke dansavonden bezorgd hebben.

Ook dank voor de samenwerking met Peter.

We zien jullie graag ergens weer dansend, want dansen blijven we doen ! To dance or not to dance.....silly question. 

Maak er 16 juni een groots feest van met ons, lieve warme dansknuffel van Joost en Odile